Tlg Kongsi Tips Ibu Hamil Yg Ada Gdm

Kongsi Tips diet ibu Hamil gdm

2 Balas

Kurangkan minuman/makanan manis & berlemak..jaga pemakanan..bykkan mnum air kosong.. *klau ada mnum susu, pstikan yg xde gula tambahan *klau bleh jgn minum minuman yg bertin & dlm kotak sbb tggi kandungan gula Sy pun ada gdm masa msuk 2nd trimester..sngkut gdm mnum air gula mse pregnant 28w..alhamdulillah buat perkara kt ats, gdm sy on diet control..gula dlm drh trkawal

4y ago

Tq sis.. Risau jg sbb pengalaman pertama dpt gdm.. Mengandung tiga org anak sebelum ni Alhamdulillah xkene.. Yg ke4 ni xsangka kene gdm