Anda berkongsi tuala mandi dengan pasangan tak?
Voice your Opinion
Ya, kongsi
Tidak, asing

6268 respon

30 Balas

Tak kongsi sebab towel org laki ni basah mcm br lepas basuh Lagi2 lps mandi. Klu tok laki kebas towel, mule la muncung sbb mane ade org lap badan towel basah2.

Tak kongsi. Mmg pentingkan hygiene. Lagi satu kulit sensitif. Kalau kongsi jugak nanti kita yg merana, dia relax je.

kdg2 je kalau terpaksa.. sy jenis hygiene mmg straight.. prepare utk jalan jauh pun masuk dua2..

Bila balik kg, duduk rumah ipar memang kerap kongsi sebab selalu lupa bawa tuala lagi satu. 🤣

Kekadang sekiranya dlm keadaan terdesak Dan berada di tempat yg x dijangka.

Kongsi jg sometime. X kisah sgt.. Hsbnd sy jg bkn org lain 😅

Saya xsuka kongsi tuala sebab saya xsuka tuala yg basah.. eee

Tp kalau balik kg... Tido smlm je... Kitorg kongsi je towel

Kadang-kadang sahaja... lepas share sekali terus basuh.

Tak.. tapi laki suke kebas saya punye... Erm