Kenapa...

Knpe skrg nie bnyk sgt kes spotting..bleeding..dn akhirnya..kguguran... Kbnyakan ggur mse 6w keats... Sedeh sgt dgn nasib sndri dn kawan² dlm nie... Pda sspa yg hamil muda..klaw ade spotting @ bleeding tu..tolong rujuk ke klnik @ hsptal terus.. Kte xtaw situasi kandungan kte tu cmne... Inn sya allah..mngkin bleh dicegah @ di rawat...@ diselamatkn... Ape pn smua tu atas kuasa Allah jgk... Kte cuma usaha tuk yg terbaik...

1 Balas

Saya pun perasan. Kekdg2 mereka lbh suka bertanya kat dlm ni daripada cepat2 ke hospital.

5y ago

Semua nak tanya kat dlm ni sis