Baby kuat meneran

Knpa ya bby saya ni kuat sgt meneran. Bkn sbb nk berak. Lpas mnum ssu pun meneran. Bgun tdo mggeliat pn mneran. Smpi merah mukanya ha 😅 kdg2 tgk mcm lucu tp knpa ya bby boy saya ni kerap mneran? Ada yg sma mcm sy x?

1 Balas

Newborn ye? Normal. Org kata meneran daging sbb nak membesar. Saya fikir baby excercise-streching. Ok la tu. 😄

2y ago

Haah newborn puan. Harini bru 41hari. Mmg dri lahir suka btul meneran😂 smpai merah muka2 nya