Baby menangis ketika menyusu

Knpa ya baby menangis ketika menyusu? Nk kata kenyang , skit je mnum, burp pun sdh. Knpa ya?

2 Balas

Maybe dia x selesa tu. Better sebelum menyusu, sis check pampers dia dulu, pastu sekitar tempat dia tidur or baju dia ada tak binatang macam semut ke apa ke yang maybe boleh jadi sbab dia menangis. 😅Tapi normal baby nangis masa nak menyusu sebab kekadang kita lewat bagi susu n dia dah lapar sangat2 plus dia dah frust.