Placenta previa

Knp ye scan smlm uri di bawah sdangkan dlm gmbar nie 15 weeks uri diatas ? Risau takut jd placenta previe lagi 😭😭😭

3 Balas

Maaf awk.. Nk tnya,awk ade rase sakit pape x? Maaf lgi skli tnya soalan mcm tu.. Harap urusan awak dipermudhkn,moga yg baik² utk awk dan bby🤲

doa yg baik2 in shaa Allah smua yg baik2 shj brlaku..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Sy ituhari pun doc ckp uri rendah, doa bnyk2 insyaAllah uri tu akan naik blk