Uri tutup jalan risiko placenta privia

Salam, hi semua.. Sy baru 15 week anak pertama.. Nk tumpang tanya kalau sesiapa ada pengalaman uri di bawah, betul2 tutup laluan.. Dr scan bgtau masih ada masa untuk uri baby pusing sendiri.. Sehingga 28 weeks.. Tp kalau ikut saiz ketebalan byk kat situ.. Boleh menyebabkn placenta previa.. Risau sy.. Ada yg boleh share pengalaman.. Terima kasihh 😊

2 Balas

insyaAllah, sempat tu naik. awal lagi sis. baby 1st sy dulu pun mcm tu. tiap kali solat sy sujud lama sikit and byak berdoa. alhamdulillah, lepas tu naik ngam2 tepi pintu and selamat bersalin normal

2y ago

Terima kasih.. Lega dgr mcm tu.. Ada harapan insyaAllah

InsyaAllah sempat pusing nanti