mengandung atau tidak

knp sya rasa kdang2 sya mual muntah2 sakit punggung skit bahagian bawah perut last haid tanggal 28 hari bulan bulan 4 tpi sya dtg haid 2hari sja lepas tu da stop sya sdah cek pi doktor 1minggu yg lalu doktor ckp sya negatif dua kali dia cek guna test pregnant lepas dia ckp tunggu lain hari lagi baru cek balik doktor kata mungkin hari ni negatif nnti cek lain hari lagi ya ada perna mengalami macam saya kah tapi tanda-tanda mengandung ada sampai skrg sya rasakn semua tu

1 Balas

Tunggu date period bulan mei . Kalau period masih tak datang cuba guna upt untk check msih negatif atau dh positif . Kadang2 upt negatif tp mengandung boleh jdi sebab hormon hcg rendah lg kot . Kalau still negatif maybe cuma masalah hormon

4y ago

Terima kasih moms pemberitahuan nya😊