Siapa pernh double line tapi tiba” jdi negative balik

Saya bru lambat 3 mggu haid. Masa mnggu ke2 sya cek iaitu 15hari lmbt haid. Sya cek double line tpi samar” jak.. ingt nak cek lgi sekli.. kenapa tdi subuh sya cek.. da negative. Tpi sya xda simtom keguguran. Sebb d suruh p scan masih awal.. selagi xda tanda” keguguran. Ia normal.. tpi risau la pula.. sebb ne first kehamilan sya. #firstmom #bantusharing

2 Balas

masa check double line tu, line naik brp minit?

9mo ago

ya. limit 10 minit sahaja...klu 2nd line tak naik lps 10minit dan lepas 2-3 jam baru nmpk line samar tu dikira result tak valid.

sis mcm mana update? pregnant tak?