haii smua..

Knp pregnant anak k3 ni..biar makan iberet tetap xnaik hp..10.7 ke bawah jak..makn pun xkuat..klu mkn kerap susah plak mau bernafas ..selera mmg kurang..berat dlm sblm 50-52 jak.. Baby kuat gerak sangat aktif.

1 Balas

makan iberet dgn air sunquick sis.. sy suka sunquick perisa blackcurrent.. HB naik cntik je.. 12.8..dulu bwh 10..pastu kne jarakkn iberet tu dgn air bersusu.. 2-3jam.. minum air bervitamin c xpe..