Makan banyak

Siapa secara tiba tiba kuat makan trismeter 3 ni .. Saya punya lapar tidak dpt kontrol .. pastu baby lak masa makan byk baru dia gerak aktif kalau tak dia tidur jak kdg mau cukupkan 10 gerakan pon ambik masa sampai jam 8 malam

5 Balas

Sama saya… skarang da 37week, rasa makan tu xboleh kontrol pulak.. naik risau d buatnya.. dari awal pregnant susah nau nk makan, tapi berat x pernah kurang, naik jewk🤣🤣..

1mo ago

tu la sya awal2x berat byk drop sekali yg akhir ni naik lak

Sama saya 33minggu ne sikit2 nak makan, padhal dah kenyang. Tdk bole nampak mknn dan kuat tdo plk tu 😅

2w ago

tu laa

saya kuat mkn .. tapi dlm kondisi yg sikit .. dlm 2 jam msti lapar balik .. nak tak nk mkn je la..

1mo ago

semestinya ada 😭 tapi tak larat nak bangun sbb ngantuk n kaki sakit memlm.. Esok masa buat bekal suami g keja trus buat lbih pagi tu lepas mkn ubat 2 jam trus mkn lbihan bekal...

sy kurang makan sbb asyik nk muntah je....35w

1mo ago

ala semoga cepat sembuh sis

normal

1mo ago

ya ka sis .. normal tpi doktor mara