badan mengurus

Preggy 13weeks ni badan mengurus jak..Apa tak mengurus selera makan kurang..Makan pun sedikit saja..tidak boleh kenyang nanti muntah? takpa..asalkan baby dlm perut sihat selalu? nanti² selera bertambah lah tu kan..hihii

2 Balas

In Shaa Allah nanti alahan dah hilang selera makan sis akan pulih semula. Akak pun berat tak naik sgt awal2 pregnant. Akhir2 ni baru naik sikit. Tapi dah nak dekat nak bersalin ni berat turun semula

Banyakkan minum susu ye sis

4y ago

Okay sama2 sis😘