Alahan terukkk😭😭

Mcm mna nak atasi alahan teruk...😭 pregnant kali ke3 ni alahan sngt teruk..mkn apa² pun nak mual bau apa² pun nak mual..😭😭😭😭x kuat laaa lemah sngt😭😭😭 mau baring jak..kerja #SeriusTanya

2 Balas

Sama la sis..ank frst second xde alahan lgsg smpai bersalin..third dari awal pregnant smpai bersalin alahan teruk.. mmg tahan je la..rsa mcm hmpir x bernyawa dh haha..byk tido & paksa mkn mnum