Alahan teruk smpai kena drip dan gastrik teruk

Kmarin drip sbb kurng air dan gastrik teruk 😭 .. 11weeks mkn tk lalu asyik muntah2 smpai penat nk mkn last2 kena drip tkanan darah pun rendah .. bagi tips utk bgi slera mkn normal blik 🥹

Alahan teruk smpai kena drip dan gastrik teruk
2 Balas

Ya Allah peritnyaa gastrik time mengandung , sy pun baru je hilang 😢 berapa kali kena drip . gastrik sb alahan teruk, makan muntah. masuk angin 😢 tak boleh makan langsung, baru je seminggu boleh makan . skrg dah 14 weeks . moga cepat sembuh awk 😔

8mo ago

Lagi2 mmg ada masalah gastrik lampau yg teruk lagi lah susah nak jaga makan 😭 makan sikit tk boleh mkn bnyk tk boleh aduhh .. insyaAllah kita sama2 kuat yaa terima kasih