Saya masuk 9 weeks makin teruk pulak alahan. Now dah 11 weeks. Minum air kosong pun keluar balik.

Muntah 3-4x tapi.. boleh ke saya mintak masuk drip kat klinik swasta? Or kena betul betul critical baru boleh masuk drip?

2 Balas

Saya dr 6w mcm ni. Tapi community dlm ni suggest campurkan air dgn sanquick or any juice tak perlu gula. Nak bagi air tu ada rasa ja utk hilang mual. So far alhamdulillah okey. Tapi kalau minum air ksong mmg jd mcm sis lah. Semua mknn terkeluar

boleh je sis. g je klinik ckp nk drip