so sad?

Klw bolh lpas nie nk g cekup klinik sesorg ja rasa lpas nie..bawak husbnd pon mcm lg mnykitkn hti mrugut x sudh... pdhl ank dia jgk dlm nie.. ?. Bkn xnk g sndri tp ank yg sulung xnk dgn org lain. Ibu so stres.

38 Balas

Alhamdulillah ank 2nd husband xpernah miss teman gi check up siap masuk skali jumpa nurse n doc smata2 nk tau update perkembangan baby. Ank yg ke-3 ni Ade jugak husband teman check up kk biasa tapi xselalu. Kalau check up hospital je husband temankan sampai ke bilik doc.