Confused laa

Klu mcm ni confirm ke yaa ? 1st preggy

Confused laa
31 Balas

brand ni paling dipercayai, saya dlu samar2 pun confirm dah, ni lagi terang ni, tahniah sis, jaga diri baik2,

Yup confirm. Line terang dah tu hehehe. Tunggu dlm 2 minggu lagi boleh dah pergi scan. Take care ibu

ya Auloh terang dah line tu sis, apa yang confused lagi? tahniah! terima lah kenyataan ya 🤣

Sy pn confuse dgn awk..dkt sblh tu dah terang lg brsuluh ad indicator tp msih confuse hahaa..

mcm minta sipak bah comment2 dia d sni ni bgs2 nda boleka hahaha no manners

confused apa sis? u ada bca tk dkt kotak sebelum guna?

alhamdulillah tahniah sis 😍😍 jaga diri ya ♥️

alhamdulillah ada dh tu,, terang btoi puan 🤲🏻

Congratss sis pregnant tu , terang double line dia

Confused apa? Kan dh trg2 ada tulisan kat sblh tu.