Bubur nasi

Klu kita blnde bubur nasi untuk bby 6+ boleh tahan brp lm dlm peti..kena buh dlm peti bawah or ats bby first

1 Balas

3hari.suggest awak buat sikit je. Kalau boleh masak fresh lagi bagus. And from experience bagi stiap meal lain2..baby pandai muak..abak saya kalau breakfast lunch dinner benda sama je dia tak nak makan walaupun dia lapar.. so pagi saya bagi bubur kosong.. tengah hari saya bagi bubur dengan labu kuning..malam saya bagi labu kuning..

4y ago

Ok tq