Bubur bayi + sup ayam

Boleh ke buat bubur nasi + sup ayam ,blend letak peti ais tahan ke? Bubur trlupa ltk ayam. So nk ambik ayam sup kena blend dlu #firstmom #firstbaby

3 Balas

tahan 2@3hari. incase risau, before suap baby awak boleh rasa terlebih dahulu. sup ayam tu, sup yg mmg awak buat utk baby atau sup utk awak dn husband makan?

6mo ago

kalau awak dh asing portion boleh utk suap baby. sup bonjot boleh. kalau rasa mcm sukatan byk sgt. sup baby olah sedikit dgn tambah air. before blend bg baby😊🫰. kena tahu ini ja utk bawah setahun masih belom boleh mkn garam/gula/msg tau❤️

anak brp bulan? dah pass mknn takde allergy ok je mkn makanan kita.. sesuaikan texture je

boleh je sis tak ada masalah.