baby 7bulan

nak tanya boleh tak yaa bagi baby makan makanan yg sejuk dalam peti ais macam bubur nasi yg kita buat lebih tu .sya perasan anak sya suka makan nsik sejuk yg dlm peti ais tu .dia sakit perut tak ya?? .

5 Balas

try dlu sis .. klau nk ikut boleh, anak sy 7bulan dah start mkn aiskrim yg sy buat sbb dia tgh gatal gusi nk tumbuh gigi .. alhamdulillah xde msalah pape utk dia

2mo ago

setakat ni alhamdulillah ok ..risau jgak sbab bgi mkan nsik sejuk tapi itu yg dia slera pun 😓

alhamdulillah anak saya pun ok je. saya letak bubur + kurma. blend skali. suka plak anak saya makan sejuk sikit. mungkin gusinya gatal kot

Anak sy dari 5 bulan, sy bg susu ebm frozen tu sbb gatal gusi so mcm ala2 eskem dia makan. So far alhamdulillah ok je 😄

ank sye pun suka mkn yg sejuk 😂😂

boleh awak.

2mo ago

ok awk trima ksih