Hi mommy..sy skrg preggy 36w..sy kena cirit birit dan buasir..ade x ubt utk buasir..klo ad yg tau

Klo ade tau

2 Balas

sy 31w kena buasir tahap 4 sampai kena admit wad 4 hari.. kena toreh darah beku kat buasir tu hidup² tanpa bius..7 hari terbaring kesakitan..sy makan capsule HPA ficus.. alhamdulillah dah kecut..tp doc bagi ubat nama anucare..dgn ubat lembut najis lactulose.. doc juga suruh buat finger ice..ambik glove getah tu isi air bagi beku..patah kn ais tu masuk kat area buasir tu utk cepat kurangkan radang..

11mo ago

keluar 3 ketul buasirnya..besar² pulak tu..doc ckp sbb perut membesar so baby tekan usus..doc pun tak boleh buat apa..nak buang pun tak boleh sebab tak boleh bius..tapi alhamdulillah skrg dah kecut walaupun lambat ambil masa..hari ni hari ke 13 dah kecut dan tak sakit..tapi benjol buasir tu masih ada..

Awk kene makan ubat lembut najis + ubat masuk ikut buntut pun kene masukkan

11mo ago

Ubat xde sis untuk ibu mengandung