ubat untuk buasir

Siapa tau ubt buasir yg elok ye?? Tlg info

4 Balas

Sy kena internal piles di awal pregnancy sis..berdarah setiap kali buang air besar . Dr bagi ubat masuk melalui dubur. Mcm rocket. Hemosol nama ubat tu. Tapi better sis jumpa dr dulu.

5y ago

sye dpt gak ubat ni... emm.. lega laa kejappp

Dr bagi saya hemoroid pil ubat makan , hemoroid supp(anal) dan hemoroid cream . Tapi apa apa jumpa dr doktor dulu

5y ago

sis eye dh brape mngu

klau ikut petua org tua dlu2.. ambik daun mengkudu salaikan kjap..bila dah suam2 tampalkan ..

5y ago

haah tampal biarkan je.. nnt dya sndri akan tnggal buasir tu..pastu kna bt kerap laa smpai dya btul2 ok

sye pon tgh sakit n darah skg ni buasirr...

5y ago

ni blom pas besalin lg ni... aduhaiiii