Cara Buka Buku Pink Di Klinik Kesihatan Ibu dan Anak, Ini Panduan Lengkap Buat Ibu Kali Pertama

Klinik Kesihatan Ibu dan Anak bagi tujuan buat buku pink perlu melalui beberapa proses. Ibu hendaklah melakukankanya sebelum 12 minggu. Semasa hadir untuk mendaftar di KKIA pastikan anda membawa beberapa dokumen penting seperti berikut: 1) IC diri 2) IC Suami 3) ..... Jom sambung baca di sini: https://my.theasianparent.com/klinik-kesihatan-ibu-dan-anak-buku-merah

Cara Buka Buku Pink Di Klinik Kesihatan Ibu dan Anak, Ini Panduan Lengkap Buat Ibu Kali Pertama
2 Balas

👍🏻😊

👍🏻