1 Tiup

klaw buang 1 tiup ... masih boleyh pregnant kah ... ?? ya Allah takut sngat .. pregnant luar rahim nieh ... dokter ckp ..nk kna buang 1 tiup ... ssah aty ..sngat2 ... hmmm doakan sya kawan2 ...selamat dri segala Amin

11 Balas

insyaallah blh... byk bdoa... saya sama mcm awak.. ektopic n kna buang 1tiub..mula2 sdeh n down sgt bila doktor kata hrpn tuk dpt baby mmg sgt rendah sbb tggl 1 tiub je.. alhamdulillah berkat doa n yakin dgn rezki Allah pmudahkan urusan saya suami isteri n saya da mgandungkan.. smoga sis sntiasa positive dan bykn bdoa ya... insyaallah kita smua akan mjd ibu .. aamiin...

4y ago

Hi sis. Ada tips tak spy cepat lekat lpas ektopik?

Bolee ,inshaaAllah , saya baru sahaja buang kandungan luar rahim ..kandungan saya pecah dalam ..belah kiri .. tiub pon buang jugak belah kiri ..

Bole je..sya pun sma mcm awk..kna buang yg dri kanan..tingal yg kri je..p skrng sya tngh preg twin 8bln..jngn risau lh sis..

4y ago

Sya berurut cara kmpung n amalkn jus perawan(d'herbs)..jga pemakanan..n doc xsruh pkai pncuci miss v lgi,sya pn trus stop pki dh..cma cuci dngn air brsih je..sis cuba lh jga..mna tahu,ada plak rezeki lpas ni..doa bnyk² n jngn sesekali putus asa..

InshaaAllah kalau ade rezeki boleh je lagi. Semoga dipermudahkan segala urusan

In shaa Allah semoga sentiasa dibawah lindungan Allah, Aamiin 🤲

Jiran saya tgl 1 tiub..pregy je sis lps tu

Boleh sis ad lg sebelah insyaallah

Semoga di permudahkan urusan sis

semoga dipermudahkan

Boleh. Don't worry