Normal ke hamil mcmni

Sy nak tny normal ke keluar mcmni..smlm ada skit, pg ni pn sama...sy br 5 minggu 1 hari. Terasa sengal2 sesekali datang di ari kiri. Perasan fobia tu sll dtg, sbb sy da lalui extopic buang tiup kanan... (Maaf sbb share pic mcmni)

Normal ke hamil mcmni
2 Balas

Pergi klinik untuk confirmkan kedudukan kantung (dalam/luar rahim) segera sis. Saya pun pernah ectopic pregnancy. Bila pregnant je saya terus pergi test bhcg (3 weeks ), then seminggu kemudian (hampir 5 weeks) saya pergi buat tvs scan & dah nampak kantung. Phobia sangat dengan experience lepas. Kita yang ada history ectopic kena lebih berjaga-jaga, risiko berulang lebih tinggi tiub pun tinggal satu. Take care ya! :)

2y ago

itula sy tkut sgt...insyallah sy da dpt surat dr klinik private, asal pegi scan, da xnmpk, pastu doc mnt mnum air byk2 br scan lg nmpk kantung kcik aja sbb br 5mggu. cm klu nk refer ke hukm scan dr bwh lg puas hati katanya...esok sy ksana...fobia mnghantui....

kalau sehari je ade spot takpe kot.. sbb sy 5weeks pun ade kluar spot.. tapi 1 hari je.. esok dh takde.. kalau esok dia masih ade gak baik awak cek kot..

2y ago

oke esok tgok balik....sbb da xde rasa sengal perut...kira ok je...apapun tq esok tgok lg