Ingin kepastian

Klau mcm nie positif ke..gna jnis strip nmpk byng2 je..#firstbaby #Ttc3tahun

Ingin kepastian
16 Balas

mcm sya Hari tu pun sama guna yg lain pun Samar 2 dua line tapi sya takut tak jadi sebab jummat petang lepas sya scan nampak dah beby msauk 9mggu1 Hari dah sekarang sukur 7 tahun tggu zuriat ok je cek je sebab kalau rasa takut cek kelinik sebab sya Hari pun dua kali doctor cakap kosong dah masuk ke 4 mggu sya scan sekali lagi nampak dah beby tu

2y ago

sekarang dah masuk 9 mggu dah

kalo kandungan Masih trlalu awal..mmg samar2 .. hormones pregnancy Masih sikit,Cuba lepas 1,2 minggu, confirm terang 🥰 congratulations

2y ago

sama la kes Saya,Saya d&c bln 11/2020, lpas tue pregnant balik bulan 3/2021... Saya test upt seminggu sblm tarikh period,1-2 week... Saya bt appointment kat klinik swasta,doc ckp nty dtg Masa 10week..lpas tue mmg terang Janin dgn heartbeat,Saya request ubt kuat rahim.. kalo sis trauma Masa lalu,baik pg scan trus kat swasta..xperlu tgu 10week..at least nty doc akan bg ubt utk kuatkn rahim.utk elak keguguran.

in shaa Allah positive tu . nnti cuba pada upt lain . nk yg lagi tepat pkai clear blue

2y ago

sy pun badan mcm awk.. dulu period sy xlancar.. kdg 2 bulan skli.. 3 bulan skli.. pinggang sakit.. tapak kaki sakit.. sy ikut senaman water mummy boleh tgk kat tiktok.. join live dia.. pastu dh pandai baru boleh tgk u tube.. alhamdulillah.. sy 5 tahun ttc.. skrg dh 23 week.. asbab ikut water mummy tu.. turun dlm 15kg jgk mcm tu

In shaa Allah positif. Nnti try dgn upt lain ye 😁

insyallah positif..take care mummy

Alhamdulillah🤲Positif.. Tahniah sis😇

2y ago

alhamdulillah klau btl..

InsyaAllah positive tu…

tahniah...positif sis

Insyallah positive tu

mcm ni?sis2 ada nmok tak 2 line?

2y ago

Tak nmpk