Tolong jawap😢

Klau mcm nie positif ke ibu2.. sya ttc 2 tahun lebih Dpo10

Tolong jawap😢
23 Balas

nampak macam positif ni sis . lg 1 minggu try check semula . sy pun dulu mcmtu ☺️☺️

3y ago

Alhamdulillah , moga baby dan ibu dilindungi Allah , Aamiin ..

Try guna clearblue, clearblue kalau nmpk mmg confirm pregnant 😊

sy pun ttc 2 tahun lebih..sekarang alhamdulillah dah 7 weeks

Insyaallah..cuba buat test lagi..moga2 dapat positif nanti..😀

3y ago

Alhamdulilah sis🤲🏻 Line smakin terang😭🤲🏻

Tahniah.. Jaga baik2, ada hrapan tu..dis xterang sbb masih awal

3y ago

Baik la sis 🤲🏻🥺❤️

sya nmpk samar..cba test 2 minggu lgi gna clear blue...

3y ago

Baik la sis🥰❤️

Insyaallah nti cuba lgi test semoga positif sis

3y ago

Alhamdulilah sis🤲🏻❤️ Line semakin terang🤲🏻 Smoga baik2 smpai Besalin😭🤲🏻

bleh double cek di klinik sis...

Tak preggy.Double line preggy

cuba lagi lepas 3-4 hari.. mungkin +

3y ago

Baik la sis🤲🏻❤️