Hai IBU2 semua . Sya nak tnya Klau prgnt 13week boleh tgk wayang x? Sb ad dgr org ckp xblh.. knpe ye

Bantu jawap .. ingin tahu

4 Balas

Saya ni dari awal preggy lagi dah tengo wayang dah… skrng dah nak masuk 17w dah. So far dah 3-4 kali dah tengo wayang.. pernah masa 9w preggy tu g tengo crita seram🤣 tp mmg sejenis pencinta horror filem so takde yg menakutkan sngat

saya 7w dah gi tengok wayang kak 😂 memang sebulan sekali tengok wayang, insyaAllah takda apa cuma elakkan tengok cerita yang terkejut2 jela.

1y ago

tq awak .. komen... sy bkn ape TKT hihi.. nk tgk polis Evo je

time pregnant ni digalakkan tengok yg baik2, yg cantik2, yg indah2. gitu. takut wayang tu ada scene2 yg terkejut ke, menyeramkan ke, gitu la.

1y ago

up to you. kalau rasa okay, boleh je tengok.

baru lepas tgk polis evo ahad lepas 🤭

1y ago

saya dah 16minggu