Tanda tanda

Dekat kemaluan sya Ade keluar mcm wrna putih ni apa ,knpnya tolong jawap

Tanda tanda
2 Balas

keputihan ke ek?? kalau keputihan better g klnik jumpa doc tuk dptkn rawatan..jika masih blum smpai 38weeks tggu waktu due..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

sy mcm ni la sis... tnya kawan2 yg megandung drg ckp keputihan... skli esoknya saya lahirkan baby premature. 😭 btter pg hospital .. kdang2

1y ago

tpi I dh salin thn lgi punnya ank sya dh lh 1thun 2bln ,kagang I tengah rancang mengandung ank kedua