Perancang kehamilan

Sape sini makan pil perancang? Mmg kompem tak pregnant kan?

8 Balas

Saya consumed sebelum ni. Memang tak pregnant. Cuma makan kena consistent. Jgn skip... saya Skip 3 bulan sebab badan naik mendadak. Kemain exercise pun advanced... sekali pregnant😅😂 tercengang kejap🤣

maaf ya ubat perancang bukan penentu tidak hamil itu semua rezeki Allah bagi ..kalau Allah cakap ya maka tiada boleh berubah ..ubat hanya bantu saja .

defend pada seseorang...sya pernah ambi pil perancang selama setahun...tak pregnant plak...tpi kkak sya ambi pil perancang kkak sya pregnant ...

Saya ambil pil perancang, jadikan cerita melekat la pulak after 2 years consume without fail. Allah beri rezeki musim pkp

mkn pil perancang pn, kdg2 bole pregnant juga. kdg2 dh letak implan pn bole pregnant....

Klau mkn pil peranccang kena pakai kondom gak double safety xblh harap pil semata

boleh je accident termengandung. takde 100% confirm tk mengandung pun

xbole jangka juge