Pil Perancang Noriday

Hi semua .. 😉 Nak tanya ibu-ibu kat sini , ada tak pernah terjadi makan pil perancang noriday on time xpernah missed termegandung ?? Saja tnya sbb sy makan pil noriday sbb anak masi 3bulan & bf , psoalan nya sy kat sini sy xdtg bulan lagi , adakah dsebabkan sy bf anak sy xdtg bulan lg ya . Maaf laa xtau sgt sbb first baby 😊 Terima Kasih ibu2..

2 Balas

period saya pun on off..Time post ni cmne .haid akk keluar atau x

Yup. Adalah normal kalau BF tanpa haid