cucuk kacing gigi?

Klau kita cucuk kacing gigi tu kan, mmg lengan kita akn rse berat ke? lenguh2? x slesa nyaa rasa lps kena cucuk .. mmg akan rasa mcm ni ke?

42 Balas

saya alhmdulillah, masa lepas cucuk kancing gigi tak rasa apa apa pon, takde lenguh cuma bengkak je tu pon sekejap tak lama. Tak tahu laa kali ke dua nanti macam mana.

5y ago

takpe sis, nanti okey laaa tu. Yang penting baby kita sihat sihat kan sis. Berapa weeks dah sis ? saya 1 bulan dari tarikh cucuk kancing gigi kena sekali lagi cucuk.