Air Ketuban pecah ngam2 zohor 1.04pm mcmtu.

Klau air ketuban pecah agak2 brpe lama lg kene tggu ye mommy? Anak first. Hope tak keberatan komen . Xde pengalamn. Air lps zohor non stop kluar je.

Air Ketuban pecah ngam2 zohor 1.04pm mcmtu.
40 Balas

Xsama setiap org & setiap baby... Mcm sy, air ketuban dipecahkan... Ank 1st dpt bertahan lama... Dr 12pm smpai 5pm... Tahan jek la sakit tp ble jln xbuka, kena la induce yg msuk air tu & dos yg paling max... Mmg sgt skit... Ank ke2 plak xtahan lama, baby dh lemah wlau jln dh buka 5cm. So emergency czer... Ank ke 3 rsa sakit sndri, air ketuban still kena pecahkn, msuk labourrom dh 4cm, baby dh lemah jgak tp lps tolak ke bilik bedah, dktr check dh buka 10cm... So bersalin normal...

5y ago

Yeke. Sy byk kene jahit. Sbb xbrpe pandai meneran. Doctor and nurse bg pressure dkt sy rsa stress. Last2 vacuum. Sedih plak tgk ank sndri