loya tengok makanan bersantan

Kite dh pregnant masuk 11mggu 9hari..mse start x lmbt dtg period mse tu kite dh start pening2 loya tp x teruk sgt..cme emosi x menentu lps tu tgk makanan bsantan tekak jd loya nk mkn makanan yg jenis lauk kering2 jer itu pn tgk kadang2 langsung xde selera nk mkn?itu kira alahan ke tgk makanan bsantan loya?

1 Balas

sy masa prgnnt xlalu rasa ikan bilis. padahal sebelum ni hantu ikan bilis. mkn or Bau ja mesti akan loya. ehehe