nak hamil

Kitaran haid tk teratur...masih bolhkah untk saya hamil...

50 Balas

Period sy x teratur dr bujang pnh skali xda period 5bln sjak kwen,alhmdulillah dh nk msuk 15 week..sabar & byk berusaha yer..jgn putus asa

Sy pon period xteratur...sekrg pregnant dh 5weeks...sy amalkan minum air rebusan buah zuriat...sis boleh try sebgai ikhtiar

Boleh..sy period 3,4 bulan skali..kdg2 setahun 2 kali..lpas kwin trus lekat,semoga segala urusan sis dipermudahkan

Blh je sis ..saya pom kitaran haid xtratur..alhamdulillah tgh prgnnt 7w4d..rzki dri Allah..jnj kita jgn brhnti brusaha..😀😀

In Sha Allah boleh sis..sy salah sorg period tak teratur lepas kawen..alhamdulillah pregnant tp lepas 3 tahun stgh la..

Boleh...saya jgak irrigular period...alhamdulillah lepas turun berat badan 10kg sekarang tunggu Masa nak bersalin....

bole je sis..klu Allah nk bg.mcm sy dh 8 bln period x dtg..cek upt double line.mmg x sangka.skrg dh 33 weeks😊

Boleh. Haid saya pun tak teratur lps kahwin. Tapi Alhamdulillah skrg saya tgh pregnant.

Blh je sis. .saya pun priod tak teratur. .alhamdulillah skrg dah 5bulan pregy. .bnykkan berdoa. .

masih..jgn putus asa,sy pun period tak teratur...jgn risau,semoga rezeki awk utk pregnant dipermudahkn.

5y ago

period sy pun mcm tu sis, slalu 3 bln xdtg,kdg 5 6 bln pernah jgk dtg...tp sy positive..blum rezeki..jgn sedih n putus asa...positive kan diri ya..pasti akan ada rezeki tepat pada waktunya.