TIPS IKHTIAR HAMIL

KITARAN 21 HARI SUBUR HARI KE 7 KITARAN 28 HARI SUBUR HARI KE 14 KITARAN 30 HARI SUBUR HARI KE 15 KITARAN 31 HARI SUBUR HARI KE 17 KITARAN 32 HARI SUBUR HARI KE 18 KITARAN 33 HARI SUBUR HARI KE 19 KITARAN 35 HARI SUBUR HARI KE 21 *IKHTIAR HAMIL SELEPAS HAID PERLU BERSAMA SELAMA 15 HARI *KITARAN HAID TIDAK NORMAL LEBIH PENDEK DARI 21 HARI KITARAN HAID TIDAK NORMAL LEBIH PANJANG DARI 35 HARI *ALHAMDULLILAH... SAYA SUDAH MENCUBA DAN KINI BERJAYA HAMIL SETELAH 3 TAHUN MENUNGGU

TIPS IKHTIAR HAMIL
10 Balas

saya hri² bsma dri waktu subur smpai sblm haid..syukur lekat jg lpas sbulan nikah..