Anak kita mesti paling comel kan?

Kita sebagai ibu bapa mesti rasa anak kita paling comel, pandai, bagus kan? Siapa yang "obses" dengan anak sendiri?

Anak kita mesti paling comel kan?
8 Balas

Saya tak obses tapi lebih pada bersyukur, Allah bagi rezeki yang tak terhingga utk saya. Masa baru lepas kahwin rasa belom layak jadi mummy.. Bila dah bagi jadi tak yakin boleh bela dan besarkan anak sendiri.. Bila dah bersalin pulak, baru sy sedar semua Allah dah aturkan cantik sgt perjalanan nya.. Skrg Alhamdulillah, lepas raya sy bersalin anak no 2 pulak.. Huhuhu... Bersyukur sgt!