Gaya Tidur Si Comel

Ada yang terkangkang, ada peluk teddy bear, menonggeng dan bermacam lagi. Jom share gambar anak anda tidur, mesti comel kan! ?

Gaya Tidur Si Comel
76 Balas

Anak saya 8 bulan 6 hari , masih tidur dalam keadaan yang berbedung , kalau tak bedung siang malam dia tak lena , lepastu dia mengamuk menangis sehari suntuk sebab tak lena 😂 dah pernah cuba tidur tanpa bedung tapi dia taknak , tetap nak berbedung , mungkin besar lagi sikit baru dia boleh tidur tanpa bedung .

Dari lahir sampai dah masuk 1 tahun 5 bulan suke sangat tido menonggeng mcm ni.. lg 1 mmg kegemaran dia tido meniarap..sy mmg amal kan jgk tido kan anak meniarap untuk jaga kepala & tak bagi perut dia kembung.. 😊

Satu2nya hero ibu..da 3 bulan ari nie..skejap je rase mse berlalu..masih terasa tendangan adik dlam perut ibu dlu..sakit mse nk lahirkan adik pon ibu dpt rse lgi..ibu syg adik sgt2..

anak saya selalu akan tido pegang jari jemari dia sendiri...klu x...dia akan pegang cari mak atau ayahnya..dh lena bru saya lepaskn dri genggaman tgn nya..hihi

Tidur x lena kalau xad 3 benda tu... Pacifier, towel kecik dan selimut kuning ( x kira pns terik tghari buta kt luar uma sekalipun, wajib pakai😅)

4y ago

comelnyee

Masih rasa mcm duk dalam rahim ibu gamaknye...dulu kalau scan dia mmg suka gaya mcm ni...tangan duk dekat kepala 😅

Mengiring, sangat comel sbb dah lah tembam. Tidur nak rapat je dgn saya. Btw, anak kecil saya bru 2bulan. Manja sgt. ❤❤❤

Tidur dalam stroller masa bawa anak2 bersiar di taman. Tak dapat tahan mengantuk, penangan pukul 5 dah ceria bangun pagi 😂

Suka letak tngan d pipi kalau bukan pipi susu mama dia laa jdi mngsa... 🙊🙊

5y ago

Comelnya dia.. bam bam sungguh pipi tu 😍

Jenis mengamuk kalau dibedung..padahal baru 2 bulan setengah..alahai anak anak bantal busuk atas dada kurangkan refleks