Isi Tempat Kosong!

Kita ni sebagai manusia pasti ada jenis-jenis orang yang kita suka borakkan? Macam anda, anda suka borak dengan orang yang macam mana? Adakah orang yang suka cerita tentang cara mendapat duit lebih? Atau orang yang suka buat lawak? Atau orang yang suka informasi yang best? Jom kongsikan jawapan anda!

Isi Tempat Kosong!
5 Balas

Tengok keadaan dan siapa orang tu. Topik waktu saya berborak dengan ahli keluarga terdekat, tak sama macam saya berborak dengan kawan2. ahli keluarga selalunya segala topik termasuk personal, kawan2 topik yang umum saja.

Selagi orang tu okay saya boleh je layan borak as long jangan condemn kita or orang lain. Boleh tegur kesalahan tapi kena dengan cara nya. Saya boleh layan borak dari satu topik ke topik yang lain 🫢

sy boleh masuk dgn apa jenis topik kecuali politik. mmg sy nganga je la 🤣

sy smua topik sy blh msuk n borak 😉✌🏻

dengan suami je.