Keputihan cokelat normal ke ya bila dah 16minggu , kitannya risau betul first mom

Kita kena pergi klinik terus atau macam mana Hmm ?

2 Balas

Boleh jadi: Normal jika selepas bersama suami. Tak normal jika berbau , dan gatal. Boleh jadi jangkitan. Boleh jadi juga ancaman keguguran. Setiap kali appoinment dgn nurse, nurse mesti pesan pergi hospital jika ada dark spotting/ discharge yg tak normal

7mo ago

Sama2.. mudahan semua baik tanpa mudarat

Kalau sis ada bersama dengan suami pon salah satu sebab juga jadi mcm tu.. doc akan suruh tangguh dulu utk bersama tu