Dokter cina biadap

Kisah nya saya pergi hospital sebab kk suruh bila pergi first tu cek bukaan 1 cm tapi takde tanda ii sakit atau darah Dokter melayu tu bagi saya balik, dia pesan kalau ada darah campur lendir kene datang.. dia bagitau la sekali tanda ii lain.. malam tu keluar darah campur lendir saya pergi la hospital esok nye tu waktu petang, Dokter cina tu marah ii cakap "kan kita dah cek u semalam semua ok saje" bukan dia yang cek saya orang lain tapi mungkin dia tengok computer dia tu ada maklumat saya, saya diam je tak lawan saya cakap la Dokter semalam kata kalau ada darah kene datang.. dia jeling ii tanya pun marah ii dia tanya la ada sakit ke? Saya jawap ada tapi tak kerap lepas tu dia cek bukaan saya agak kasar ye.. "ha masih 1cm kalau sakit sikit ii setakat keluar darah sikit ii tak perlu la datang.!!" Dia kuat kan suara dia ya Allah saya sabar je nasib saya ni jenis tak suka melawan malas.. dahla saya ni first time mana la saya tahu.. pengalaman bersalin takde pengalaman gugur ada la.. logic la saya risau Kang jadi apa ii macam mana...

2 Balas

kesiannya awak, kalau saya pun buat mcm tuh, sbb dr. first ckp mcm tuh kan, kita pun risau juga. maybe sbb tak pernah kena sound kot so dia bole ssula hati sound org mcm tuh, saya pun geram , dgn buat pun kasar, dia ingat org ssuka hati nak hadap kot.

Kesiannya awak. Kalau saya jadi awak saya dah maki dia balik dah. Dekat KK, dekat PAC bersepah dekat notice board "Hentikan Kekerasan Terhadap Pegawai Perubatan" tapi kalau pegawai berubatan yang buat kekerasan macam ni macam mana pulak?