Baby 6 bulan susah tidur malam

Ank saya dh msk 6 bln.....bila time nk tido je dia ngis Ii.....pastu tiap kli dia tido tu dia macam gelisah je dalam tido....kejap Ii nangis tapi mata pejam....kena saya tepuk Ii dia baru tido balik....pastu xlama tu dia ngis Ii lagi ....smpai la nak pagi ...normal ke bnda ni

2 Balas

petang tu mandikan dengan air suam dan buat urutan untuk bagi baby relax. kalau ada Epsom salt boleh mandikan dengan Epsom salt jugak

cuba pasang white noise, atau zikir.

5mo ago

syg mmg psang white noise bila tdo....tpi xtaula Dua tga hri dia mcm gelisah je tdo