Dokter cina hospital sungai buloh

Masa tu saya pergi hospital kali ke 2 sebab risau ada darah coklat campur lendir tu keluar tak henti ii walau sikit ii.. saya ni mana ada pengalaman bersalin pengalaman gugur ada la.. 🫠 saya risau jadi apa ii kat baby saya pergi hospital teruk Dokter tu marah dia kata "tu normal la selagi tak sakit sangat tak perlu datang" dia tinggi suara marah kat kaunter dia tu ya Allah malu tu tuhan saja tahu dengan orang tengok ii masa tu...

3 Balas

Saya banyak baca yang hospital Sungai Buloh memang rude sangat sangat layanan. Lepas ni pergi hospital lain je sis. Or kalau nak check spotting pergi klinik swasta je

kuajo nya dokto tu. kalau jd apa2 salahkn dokto tu balik. benda boleh ckp leklok kot. klu, sy mnjawab je balik, salah ke klu nk tnya, perlu ke trpekik gini

4w ago

kan tapi saya malas nak besar ii kan masalah saya diam jela.. tapi husband ajar lepas ni lawan aje 🫠sebab tu kerja dia kot takde hak dia nak marah ii macam tu.. kata husband

doktor ke atau nurse saja? yaAllah ditengking kan balik, berlagak pulak dia 😭

4w ago

Dokter nurse cek jantung baby.. lepas tu nurse tu cakap tunggu dulu ye nanti Dokter cek.. lepas dia cek tula dia marah ii saya kat bilik.. lepas tu kat luar kaunter tu pon dia marah lagi siap tinggi suara.. masa nak buat surat balik