..

Khas untuk Suami/bakal Ayah.. Bahaya Asap Rokok ! . Ini adalah perbezaan perkembangan janin pada seorang wanita hamil yang menghidu asap rokok dan tidak. Ketika ini, nikotin akan menyempitkan pembuluh darah. . Zat racun yang terkandung di dalam rokok juga akan tersalurkan kepada janin melalui plasenta. Akibatnya, janin yang ada di rahim akan kekurangan oksigen dan keracunan zat kimia berbahaya dari asap rokok.. . . Share dan tag suami.. semoga bermanfaat..

..
2 Balas

kdang suami tak isap rokok tapi org luar isap rokok, asal pegi food court ada je org meja depan tepi mrokok 💆🏻‍♀️. Tak salah nak merokok tp jgn la tempat awam, kesian dekat ibu mengandung yg trhidu hmm

7mo ago

Betui kdg tkmau dah rasa p kdai mkn kn

👍🏻👍🏻