air kencing kotor..

ketone n protin dlm air kencing bru dpt dtect kndungan dah msuk 6bln dh.. sape ada pgalaman ada tips x nk hlgkan?

2 Balas

time sya prengnat pn kna kncing kotor.. sya amalkan mnum air klpa n air barli kosong.. alhamdulillah 3 kli check up dh x da kncing kotor..yg pnting ubat yg doc bgi jngn skip mkan..

8mo ago

doc x bg ubt utk ktone n protin nk..nnti sy cuba air barli

jgn biasakan tahan kencing , banyakkan minum air kosong & awal2 seblum ke kk kencing dulu 2/3kali sebelum nak cek air kencing kat kk

8mo ago

boleh cuba.. trima kasih sis share petua 🫰.. mgndung sblum ni xde msalah yg ni mcm2 pula 😪