Kencing kotor

Ada tips tak nk hilangkan masalah kencing kotor ni? Harini dah masuk 35w. 2 kali check up (24/7 & 27/7) urin dok dpt result kencing kotor. Haritu dh buat test keputihan dah, kena masuk mulut itik, result 3/8. Hmmm help #firstmom #pleasehelp #firstbaby #kencingkotor

3 Balas

normal utk perempuan tmbh2 lg pmpuan mengandung utk ada kencing kotor. tp kalau mengandung wajib antibiotic dan check kenapa kerap kencing kotor. first, kne jaga hygiene. slalu cuci bhgian kemaluan. sekiranye kerap brsama suami, pstikan kencing stiap kali lepas bersama dan cuci bersih2. kerapkan menukar seluar dalam. masa cuci kemaluan, cuci dr depan ke blkg. jgn sesekali cuci dr blkg (dubur) ke depan.

9mo ago

Terima kasih

Banyakkan minum air sis. Sye pun kena. Lepas kena dah stop sume and minum air je. Jgn skip antibiotik yg dr bgi jgk.

try minum air barli banyak2 pun ok juga...