Sedih

Kesian tgk mak kita kemas rumah, masak. Mak dah tua pun still buat kerja. Mak sy masih bekerja di luar. Start sy preg alahan sy teruk, mual muntah2, pening, nk buat kerja tu ya Allah. Nk basuh pinggan pun ya Allah tangan beratnya. Bila sy paksa diri buat kerja sy akan letih. Pastu sy pernah bleeding. Start tu husb selalu pesan Jgn buat kerja ap dah, tpi kita kesian dekat mak sendiri, sebelum preg sy la buat kerja rumah semua dan masak. Nasib mak sy faham, seorang ibu tahu ap yg anak dia rasa, sebb dia pernah rasa dulu. Kadang2 mak sy abis buat kerja sy mintak izin dia urutkan badan sebb angin terlalu bnyak, mak jugak tolong sy. Husb kerja luar negeri, mak jugak tempat sy. ?

2 Balas

Alhamdulillah sis masih ada mak.. Sy mak dah xde.. Ayah pon xde.. Alhamdulillah jugak tuhan maha mengetahui.. Langsung xde alahan... Insyaallah semoga dipermudahkan

.. samah lh mcm mak saya..