??

Kesian plk bila trbca group hamil..org tny soalan mcm2 tp dlm ramai y dlm group tu sorng pun xlyn..pht blh plk timbul crte lain .

20 Balas

kalau soalan2 pasal bila boleh buka buku pink, darah keluar, spotting atau apa2 baikpegi tnya kat klinik atau hspital terus. tnya kat apps ni mana org tau. sbb nrse atau dktor yg akan cek. pasal buku tu dah tau preggy, pegi lah kkia terus. nrse yg tntukan tarikh booking book. adoiii.

Bkn semua org ade pengalaman..yg xtau tu la dorg bertanya.nk jawab..jawab.xmau jawab,senyap..xperlu jwb sinis².Ramai sgt yg bijak pandai jawab acah2 bagus..jawab elok2 xboleh ke?

5y ago

Btul tu😂😂

Sbb tu tak suka join group ws. Once dh start kenal, mula la masing2 cerita hal itu ini. Yg tanya soalan satg sorg pun buat tataw haha

bergantung pada soalan. Dlm group tuh xder doktor lah kot. Lagi2 soalan yg remeh..orang lain dah malas nk layan.

Ade group ws ke? Blh bg link x? Nk cuba join lah. Nk tgk betul ke ap yg di katakan tu hihi.... lps dh tau blh left

Biasanya dlm group wsp la bnyk sembang merapu, bila tnya soalan yg penting semua cctv baik x pyh buat group😆😆😆

5y ago

Btul tu

Sy lak tnya kt apps ni..x org pon jwb.x tau la salah masuk group bb org mom..emmm sedih gk.

Kadang soalan tu banyak kali org tanya, kena rajin membaca dan research .

Kan😔 bila ada yg tnya soalan bodoh2 tu ramai pulak yg jawab 😔

5y ago

Taw xpe

kalau bab mengarut kemain pulak sembang kencang 🤣

5y ago

Ap name group tu sis. Ad link x.