stress

Kesian baby saya..sjak kblkngan ni sy slu stress dgn prgai hsbnd lbh pntngkn keja dr sy2 sakit perot pun dia still bt xthu ja..pdhal sy ni dah sarat n letih sgt2 dgn keja kat umah n anak sya urus sndr..kdng sy stress hampir stp mlm mnngis..maafkan ibu baby??smoga sy diberi kekuatan smp bslin nti..sy tpksa luahkan kat sini? #35week #3rdbaby

2 Balas

Terus kuat untuk anak2 ye sis. Semoga semuanya bejalan lancar dan selamat melahirkan.