stress

Kesian baby saya..sjak kblkngan ni sy slu stress dgn prgai hsbnd lbh pntngkn keja dr sy2 sakit perot pun dia still bt xthu ja..pdhal sy ni dah sarat n letih sgt2 dgn keja kat umah n anak sya urus sndr..kdng sy stress hampir stp mlm mnngis..maafkan ibu baby??smoga sy diberi kekuatan smp bslin nti..sy tpksa luahkan kat sini? #35week #3rdbaby

2 Balas

Biasa la sis..kadang smggu tu berborak pun xde..tanya kabar kita pun xde..padahal dok serumah ni..dia balik rumah tdo sbb penat kje byk..nak cari duit kata nya..anak dah ramai..sis msg je la..mcm saya punya stress smpai nk tgl je ank2 kat rumah...saya nk klua g mati..sbb da xlarat nk wt kje rumah jg ank hadap saket sarat la..msg semua dgn suami mcm tu..suami saya nanges..saya ckp saya sunyi

Terus kuat untuk anak2 ye sis. Semoga semuanya bejalan lancar dan selamat melahirkan.